© Ajans Objektif

Büyükşehir’in Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu Dolu Dizgin Programla Başladı

Büyükşehir Belediyesinin yedi güzel adamdan Cahit Zarifoğlu’nun adını verdiği yeni kültür sanat sezonunun açılış programı gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu okuduğu şiirler, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen ise seslendirdiği eserlerle Kahramanmaraşlılara sanat ve edebiyat dolu bir gece yaşattı.

Şiir ve edebiyatın başkentinde çeşitli kültür sanat faaliyetlerini vatandaşlarla buluşturmayı sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yedi güzel adamdan Cahit Zarifoğlu’nun adını verdiği yeni kültür sanat sezonunun açılışı gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül ve İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen açılış programının onur konuğu ise AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları oldu.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda Bahadır Yenişehirlioğlu okuduğu şiirler, Yücel Arzen ise seslendirdiği eserlerle Kahramanmaraşlılara sanat ve edebiyat dolu bir gece yaşattı.

“Kahramanmaraş’ta Olmak Mutluluk Verici”

Açılış programında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Kahramanmaraş’ın yeri bende çok ayrı. Burası benim sanat hayatına başladığım yer. O Yüzden Kahramanmaraş her daim benim gönlümde ayrı bir yer tutar.

Manisalı olmama rağmen Kahramanmaraş benim evim gibi, Kahramanmaraşlılar da hemşehrim. Cahit Zarifoğlu gibi çok değerli bir şahsiyetin adını taşıyan kültür sanat sezonunun açılışına katılmak da benim için onur ve mutluluk verici. Bu güzel organizasyon için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” cümlelerini kaydetti.

“Kültür Sanat Faaliyetlerimiz Artarak Devam Edecek”

Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu’nun açılış programına katılımlarından dolayı Bahadır Yenişehirlioğlu ve Yücel Arzen’e teşekkür ederek çiçek takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kahramanmaraş’ımız kültür, sanat ve edebiyat şehri.

Nice 7 güzel adamlar yetiştirmiş bir şehir Kahramanmaraş. Bugün de Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu ve İstanbul Milletvekilimiz Yücel Arzen’in katılımıyla yedi güzel adamdan birisi olan Cahit Zarifoğlu’nun adını taşıyan kültür sanat sezonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu’nda birbirinden değerli kültür sanat faaliyetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturacağız” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER