© Ajans Objektif

Çocuklar Hafta Sonu Büyükşehir’in Etkinliğinde Doyasıya Eğlendi

Büyükşehir Belediyesi, Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu’nda “Kitaplar Ülkesi” adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturdu. NFK Kültür Merkezi’nde 2 seans olarak sahnelenen gösteriyi minikler büyük bir ilgi ve heyecanla takip etti.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukların kişisel gelişimi ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak, hafta sonlarını daha eğlenceli hale getirmek için de birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Kitaplar Ülkesi” adlı çocuk tiyatrosu sahnelendi. 2 seans olarak sahnelenen gösteriye çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Kitap okumayı sevmeyen bir çocuğun Kitaplar Ülkesi’nde yaşadığı maceraları konu alan tiyatro gösterisi, minikler kadar ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

Minikler doyasıya eğlenirken ebeveynler de çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin önemini vurgulayarak çocuklara vermiş olduğu değer ve ilgiden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER