© Ajans Objektif

Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar’dan Vefa Örneği

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler onuruna Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığında yemek programı düzenledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve dernek yöneticilerinin katıldığı yemekte, gazilerin vatan savunmasındaki önemi bir kez daha dile getirildi.

Yemek programında gazilerle yakından ilgilenen Dursun Nar, yaptığı konuşmada, “Gazilerimiz, bu vatanın bağımsızlığı ve birliği uğruna büyük fedakarlıklar göstermiş kahramanlardır. Onların cesareti ve mücadelesi, geleceğimizin teminatıdır. Bizler, onlara olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ancak bu tür buluşmalarla onlara olan minnetimizi ifade edebiliriz” dedi.

Başkan Nar’ın bu anlamlı etkinliği, gaziler ve şehit aileleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, yemek boyunca samimi bir atmosfer hakim oldu. Dernek başkanları Mehmet Ali Küpeli ve Tayfun Özbek de yaptıkları konuşmalarda, gazilere yönelik daha fazla toplumsal destek ve duyarlılık çağrısında bulundular. Gazilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerektiğine dikkat çeken başkanlar, bu tür etkinliklerin gazilere moral verdiğini vurguladı.

  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER