Kahramanmaraş
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.00
  • EURO
    29.65
  • ALTIN
    1743.3
  • BIST
    8115.01
  • BTC
    28682.63$

Ak Partili Ünal, Kahramanmaraş Büyürse Ekmeğimiz Büyür

Ak Partili Ünal, Kahramanmaraş Büyürse Ekmeğimiz Büyür
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Esnaf Odaları Buluşması gerçekleştirildi.

“Ak parti teşkilatları olarak öncelikle yeni seçilen oda başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz yine daha önceden beri bu görevi yapan tüm başkanlarımıza tekraren almış oldukları görev ve hizmette başarılarının devamını diliyoruz”-diyerek programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: “ Esnaf odaları seçimlerinin sürecini hep beraber takip ettik gerçekten öncelikle şunu söylemek isterim ki, memleketin bir çocuğu olarak esnaf odaları seçimlerini ahilik kültürüne uygun bir biçim de demokratik geleneklere uygun ve olgun bir biçimde seçimlerini gerçekleştiren siz değerli başkanlarıma yönetim kurulu üyelerinin hepsine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Hiçbir soruna hiçbir fitneye fesata sebebiyet vermeden çok güzel bir seçim süreci gerçekleşti. Bizlerin en büyük paydaşları sizlersiniz. Sizlerle beraber Kahramanmaraş’ı daha iyi nerelere getirebiliriz, daha iyi bir noktaya taşırız bunu hayal etmenin o hizmetleri yapmanın gayreti içerisinde olacağız.” 

 

Programda Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu,  Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,  Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal , TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç de birer selamlama konuşması yaptı. 

 

    “Bir ülkeyi ayakta tutan en temel şey ahlaktır”-diyerek konuşmasına başlayan Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal: “ Bu memlekette terazisinde tartarken kese kağıdının hakkını geçmesin diye tartının öbür tarafına kese kağıdı koyan esnafımız var. Bir ülkeyi ayakta tutan en temel şey ahlaktır ahlaktır. O  yüzden sizler bu ahlakın temsilcisi olarak ahilik geleneğinin bugün ki mirasçısı olarak yolunuza devam ediyorsunuz. Birlikte yaşadığımız şehri ve sonra ülkeyi büyütmek ekmeğimizi büyütmek aşımızı büyütmek bunun için yapılması gereken ne varsa beraber yapacağız. Her zaman söylediğimiz bir şey var bir şehri ayağa kaldıracak olan o şehrin evlalarıdır. Bu evlaların bir kısmı esnaftır, bir kısmı akademisyendir, bir kısmı öğretmendir , bir kısmı doktordur , bir kısmı siyasetçidir ama bunların hepsi bu evlatların hepsi el ele verir ve hasetten, kıskançlıktan uzak şehir için çalışırsa o şehir de büyür, o ülke de dünya lideri olur.”-dedi.

 

Programa Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel , Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal , Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Oda başkanları ve üyeleri katıldı. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!