Kahramanmaraş
15 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    28.00
  • EURO
    29.65
  • ALTIN
    1743.3
  • BIST
    8115.01
  • BTC
    28682.63$

Aksu Tv 17 Yaşında!

Aksu Tv 17 Yaşında!
17 yıldır Kahramanmaraş’ın “Dünyaya Açılan Penceresi” olan Aksu TV, yeni yayın dönemine yenilenen içerik ve zengin programlarla güçlü bir başlangıç yaptı.

HER YIL DAHA YENİ, DAHA GÜÇLÜ…

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana tarafsız, güvenilir ve halkın nabzını tutan bir habercilik anlayışı benimseyen Aksu TV, hem yerel hem de ulusal alanda halkın sesi olmayı sürdürüyor. Yayıncılıkta kazandığı 17 yıllık tecrübesiyle izleyicilerinin güvenini kazanan kanal, yeni dönemde de dikkat çeken içerikleriyle izleyici kitlesini büyütmeye devam ediyor.

Aksu TV’nin yeni yayın döneminde, haber, spor, kültür-sanat, eğitim ve belgesel gibi birçok farklı kategoride programları izleyiciyle buluşacak. Zengin içerikleriyle dikkat çeken kanal, Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel değerlerini Türkiye ve dünyayla paylaşırken, yerel halkın sorunlarını, gündemini ve çözüm önerilerini ekranlarına taşıyarak toplumsal bir görev üstleniyor.

Kanalın yenilenen stüdyoları, en son teknolojilerle donatılmış olup, yayın kalitesini artırarak izleyicilere daha net ve kesintisiz yayınlar sunuyor. Aksu TV’nin profesyonel ve alanında uzman ekibi, hem haberlerde hem de programlarda kaliteyi ön planda tutarak izleyicilere doğru ve tarafsız bilgi sunmayı hedefliyor.

Sosyal medya ve dijital platformlarda da aktif olan Aksu TV, izleyicileriyle daha etkileşimli bir bağ kurarak geri dönüşlere ve halkın taleplerine hızlı bir şekilde yanıt verebiliyor. Dijital çağa uygun stratejilerle izleyici kitlesini genişleten kanal, televizyon yayıncılığında olduğu kadar dijital mecralarda da etkin bir şekilde yer almayı sürdürüyor.

Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit, yeni yayın dönemiyle ilgili açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: 

“17 yıllık başarılı geçmişiyle Aksu TV, yeni yayın dönemine güçlü adımlarla giriyor. Yerel ve ulusal izleyicilerine kaliteli içerikler sunarken, doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla izleyici kitlesinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Hem yerel kültürü dünyaya tanıtan hem de güncel gelişmeleri aktaran Aksu TV, yeni dönemde de izleyicilerinin beklentilerini karşılamaya ve güvenilir habercilik ilkelerine bağlı kalmaktaki kararlılığını sürdürüyor. Bizleri bu süreçte destekleyen, yalnız bırakmayan başta Kahramanmaraş halkına ve tüm izleyicilerimize, Yener ailesine ve canla başla çalışan işini aşkla yapan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

Uzun yıllar Aksu TV Genel yayın yönetmenliğini üstlenen ve yeni yayın dönemine çok iyi hazırlandıklarını belirten Mehmet Ali Tatlı ise "17 yıldır Aksu TV olarak, doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışımızdan ödün vermeden, izleyicilerimizin güvenini kazanmış bir yayıncılık yürütüyoruz. Yeni yayın dönemine de aynı titizlikle hazırlandık. Ekibimizle birlikte, hem teknolojik altyapımızı yenileyerek hem de zengin içeriklerimizle izleyicilerimize en iyi yayın deneyimini sunmak için büyük bir çaba harcadık.

Kahramanmaraş’ın sesini, kültürel değerlerini ve sorunlarını dünyaya duyururken, yerel halkımızın nabzını tutmaya ve ulusal alanda da güçlü bir ses olmaya devam edeceğiz. Yeni yayın dönemimizde, izleyicilerimize çok daha dinamik, güncel ve kaliteli programlar sunacağız. Aksu TV, her zamanki gibi doğru ve güvenilir bilginin adresi olmaya devam edecek."

Kahramanmaraş’ın kültürel ve tarihi zenginliklerini dünyaya tanıtan Aksu TV, izleyicilerine en kaliteli yayın deneyimini sunarak yeni yayın döneminde de ekranların vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!