Kahramanmaraş
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.00
  • EURO
    29.65
  • ALTIN
    1743.3
  • BIST
    8115.01
  • BTC
    28682.63$

Grup Başkan Vekili Ünal İl Teşkilatını Ziyaret Etti

Grup Başkan Vekili Ünal İl Teşkilatını Ziyaret Etti
Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Ak Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı ile biraraya geldi.


Programda AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Milletvekili İmran Kılıç selamlama konuşması yaptı.

İlk olarak söz alan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel şu ifadeleri kullandı: "Sayın Grup Başkan Vekilimiz Mahir Ünal beyi yeni görevi dolayısıyla tebrik ediyorum. Teşkilâtlarımızla el ele vererek son bir kaç ay içerisinde 12.000 Yeni üyemizi partimiz sıralarına kazandırmaktan mutluyuz. Allah nasip ederse teşkilâtlarımız ile omuz omuza çok güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz."


Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçelerinde yapımı devam eden projelerle ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör  ise: "Tekke Kentsel Dönüşüm ile ilgili vatandaşlar haklı olarak Tekkede yıkılan yerlerin yerine başlanılan konut görmeyince inanmıyorlar. Sayın Grup Başkan Vekilimiz ile bu konuları konuştuk. Kısa sürede konutlarımızı teslim edeceğiz.

PANDEMİYE RAĞMEN 100.000 ZİYARETÇİ ALDIK

Yedikuyular Kayak Merkezimiz ise kentimizin ve bölgemizin değeridir. Yedikuyulara otel yapımı ile ilgili çalışmalara başladık. Yeni sezona oraya Otel de kazandıracağız.

VILLAKENT KAZANDIRMAMIZ LAZIM

Büyük yapılandırmalardan vazgeçerek, Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu bölgemize bir Villa kent kazandırmamız lazım. Bununla ilgili de çalışmalarımız başladı ve devam ediyor. Yıllardır bitmeyen Önsen köprümüzün yer teslimini yaptık ve  yılsonu üzerinden geçmiş olacağız."

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün  güzel projeler anlattığını ama en çok insan kaynakları yapılanması ile ilgili söylediklerinin dikkatini çektiğini söyleyen Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ise konuşmasında şunları kaydetti: "Büyükşehir Belediye Başkanımız güzel projeler anlattı. Hazırlıklarını tamamladı. Dün Belediye başkanımız bir konuşmasında Kültür Daire Başkanlığında 170 kişinin çalıştığını fakat 10 kişi Kültür sanat mezunu kimsenin olmadığını ifade etti ki, bu Bir sorundur ama başkanımız çözecektir.


KOCAMAN BİR YALAN SÖYLÜYORLAR

Adnan Menderese işgence edenler fırsatını bulduklarında yine aynı kin ve nefretle bu ülkenin değerlerine saldırıyorlar. CHP'nin değişmeyen tarafı yalanları ve bu milletin yararına olan iş ve projelere olan kin ve husumetleridir. Bunlar kocaman bir yalan söyleyip sonra kendileri de inanıyorlar. Bir gün 128 Milyar nerede, bir gün maske nerde? Bir gün aşı nerde aşı? Aşılamada da salgın yönetiminde de Türkiye dünya genelinde 3 ülkeden biridir. En ufak ekonomi bilgisi olan bilir ki Merkez Bankasında para kaybolmaz. Fakat bunların parti sözcüsü zamanında Hazine Bakanı Müsteşarıydı. Bankalarının borçlarını devlet güvencesi altına alıp kaç bankanın borcunu devlete ödettiler."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!