TÜBİTAK’tan yerli maya ayran

TÜBİTAK’ın tamamen yerli ve milli mayaları ile üretilen yoğurdun ardından ilk ayranı da tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
TÜBİTAK’ın tamamen yerli ve milli mayaları ile üretilen yoğurdun ardından ilk ayranı da tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
İSTANBUL (İGFA) - TÜBİTAK iş birliğinde yerli ve milli mayalar ile yaklaşık 6 aylık bir sürede geliştirilen Binvezir tam yağlı yerli ve ekşi mayalı ayran, 21 Mayıs Salı günü BİM raflarında yerini alacak.
BİM, üretiminde kullanılan tüm hammaddelerin tamamen yerli olduğu bu yeni ürünüyle; yerli maya ile üretilen süt ürünlerinin ülkemizde yaygınlaşması, sürdürülebilir bir hale gelmesi ve ulaşılabilir olmasına katkı sağlamayı hedefliyor.
Binvezir tam yağlı ayran, yerli ve ekşi maya üretimiyle tüketicilere geleneksel ekşi ayran lezzeti sunacak.
1 litrelik ambalajlı ürün 21 Mayıs’ta (YARIN) Türkiye’de eş zamanlı olarak tüketicilerle buluşacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Onikişubat İsmailli Mahallesi Yeni Taziye Evi’ne Kavuştu
- Büyükşehir Kavşakları 500 Bin Çiçekle Renklendiriyor
- Pınarbaşı Millet Konağı’nda Çalışmalar Hızlandı; 2026’nın İlk Aylarında Hizmete Açılacak
- Başkan Toptaş; Kumarlı Hidroelektrik Santralı Projemizde son aşamaya geldik
- 3. Uluslararası Sosyal ve Beşerî Bilimler Akademisi Kongresi Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN

Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.